Miért válasszon konténert?

A konténerek előnye, hogy rendkívül gyorsan telepíthető, akár több 100 m2 alapterületű, többszintes acélházak, épületegyüttesek alakíthatók ki. Ásványgyapot, PIR vagy PUR szigetelésük, beépíthető fűtő- és klímaberendezésük alkalmassá teszik őket a téli nyári használatra.

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS

Moduláris felépítésük számos variációs lehetőséget biztosít, amelynek csak a fantázia szab határt. A teljes összkomforttal ellátható konténerek tökéletesen alkalmasak különböző iroda együttesek, óvodák, iskolák, oktatótermek, közösségi terek, egészségügyi épületek, rendezvény helyszínek, tárgyalók, stb.ideiglenes, vagy hosszabb időre történő használatára.

CSATLAKOZÁSOK

Elektromos hálózatra, víz- és csatornarendszerre közvetlenül köthető, belső terük tetszés szerint variálható, konyha, fürdőszoba, WC egyszerűen kialakítható a belső térben. Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek nem csak a konténer építés- telepítés, a konténerfelújítás, hanem azok átépítése, átalakítása területén

SZÁLLÍTÁS

Szállítás hétfőtől-szombatig

Egy konténer sokkal többre képes annál, mint amilyennek először látszik. 

A társaságunk alakulása óta arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse a vevői igényeket.

Családi vállalkozásként fő szempontunk a gyors és kényelmes ügyintézés, és a különböző nap, mint nap felmerülő problémák megoldása. 

Jelen pillanatban is a vállalkozók legfőbb problémája a helyhiány, pl.: egy- egy beruházásnál sajnos nem férnek el a munkások, nem tudnak hol átöltözni, zuhanyozni.

Eme probléma kiküszöbölésére ajánljuk bátran a vállalkozásunkat, hiszen lakó- iroda- és szaniterkonténerek gyártásával foglalkozunk.

Szolgáltatásaink közé tartoznak

Ajánlatadás
Értékesítés
Szakmai segítségnyújtás
Alkatrészellátás
Karbantartás

Keressen minket bizalommal! 

Fekete Sándor
igazgató  elnök

Popovics Zita
manager